Hej, jag heter Louise, är en just-turned-22-tjej och bor i Malmö. Har ett genuint intresse för grafisk kommunikation, stora tavlor med nakna kvinnor, fotografi, webdesign och journalism. Den här bloggen finns för att stimulera sysslorna ovan samt andra historier, så allt hänger med!

100 poäng till Gryffindor för pubertet

0 kommentarer

Tre dagar i Torekov

Jag är nu ledig i tre dagar

(Vilket gör mig extremt lyrisk! Tänka sig att jag uppskattar tre dagars ledighet så mycket!)

så jag tänkte sticka upp till Torekov i morgon och stanna där ett par dagar. Tillräckligt mycket tid så jag hinner träffa alla sköna människor som befinner sig på plats! Jag köpte Skånetrafikens sommarkort för att jag skulle kunna resa upp och ner som en idiot men det har ju inte blivit så mycket ändå... efter mina arbetstider har jag inte orkat springa till tåget+bussen+bussen för att komma dit och sedan återvända 12 timmar senare.

Men nu har jag tre hela dagar på mig! Nu jävlar. Nu jävlar ska jag ut på Hallands Väderö. Om det så är det sista jag gör!

(Eller om jag så ska behöva sno Axels båt.)
1 kommentarer

Varför jag börjar blogga igen och vad som händer nu

Det har, som skrivet, varit ganska så tyst här under en lång tid. Det har inte uppdaterats om vad jag har för mig eller har på mig.

(Inte för att Dagens Outfit brukar vara min vardagssyssla.)

Anledningen till att det har varit så är helt enkelt att jag inte tycker det har hänt något spännande. Den senaste tiden har jag varit fast i en väldigt strikt rutin och det är ju inte mycket att hänga i en blogg. Det hade möjligtvis kunnat vara det om jag motivationen till att göra det roligt - men det har jag inte haft. Så, så är fallet.

Vad som kommer hända nu:
Jag har fått jobb på Apple Store i London

(EEEEEEEP!!!)

och flyttar dit om ungefär två veckor. Jag är så jäkla redo för det här. Jag har till och med fått heltidstjänst. Kontraktet är påväg till mig, as we speak. Write.
Jag flyttar dit tillsammans med Alice och vi kommer ha det så sanslöst roligt! Detta är liksom ett helt nytt liv som öppnar upp sig för mig nu och jag ska verkligen ta till vara av det. Jag vet inte när jag kommer hem - men det gör väl inte er så mycket... det är ju roligare att läsa om mina upptåg i London än i Helsingborg.

(De upptåg som har gjorts, i alla fall...)

(Detta innebär även att inom en snar framtid kommer det komma en LONDON-stämpel över headern. Så ni hänger med.)
0 kommentarer

London edition

WOHO! Fick jobbet på Apple Store i London! Börjar den 21:a augusti! Flytten bär av om två veckor, så ni kan ju förvänta er en LONDON-BLOGG snart. Tänka sig, vad internationellt!
1 kommentarer

Häng kvar lite

Herre Gud, ni är fortfarande här?
Okej, jag kan väl säga att om lite mer än två veckor kommer jag börja skriva här igen. För då händer det grejer.

(Liksom, måste-verkligen-skriva-om-det-grejer.)

Tills vidare får ni väl kika i mitt arkiv eller dylikt, vad vet jag. Ni får hitta på något. Kolla Jennifers blogg. Kolla min systers blogg. Julles. Emelies. Kissies? Ni får hänga kvar där ett tag till helt enkelt. Jag är ledsen, men så är det. Inte mycket att göra åt för tillfället.

Något jag kan bjuda på så länge är ett tips:
Gå in på YouTube och sök efter 'Harry Potter in 99 seconds'.

(Skickar läsarna till YouTube istället för att visa dem? Oh, Louise...)

Hej, så länge!
0 kommentarer

Hej, jag heter Louise, är en soon-to-be-22-tjej och bor just nu i Malmö. Har ett genuint intresse för grafisk kommunikation, stora tavlor med nakna kvinnor, fotografi, webdesign och journalism. Den här bloggen finns för att stimulera sysslorna ovan samt andra historier, så allt hänger med!