Hej, jag heter Louise, är en just-turned-22-tjej och bor i Malmö. Har ett genuint intresse för grafisk kommunikation, stora tavlor med nakna kvinnor, fotografi, webdesign och journalism. Den här bloggen finns för att stimulera sysslorna ovan samt andra historier, så allt hänger med!

Skammen att flytta hem

Jag bor nu i Helsingborg igen! Det känns som att jag är här för att jobba i några veckor för att sedan återvända till London - som sist! Är skräckslagen av att jag en dag snart kommer-- BAM-- inse att jag inte längre bor i storstan och ångra mitt beslut. 
 
Ändrade min  Facebook-info idag till "currently lives in Helsingborg" och fick en obehaglig känsla i magen när jag tryckte på Confirm. När min information sedan förändrats gick jag direkt till min timeline och raderade nyheten som skrek överst på sidan. Det var som att jag skämdes. 
 
Nu skäms jag över att jag skäms. För även om jag bara kommer bo i Helsingborg i ungefär två månader
 
(Innan det blir en liten etta i Malmö.)
 
känns det som att jag tar ett steg tillbaka. Som att man har misslyckats lite. Och jag vet att det är raka motsatsen för mig just nu! Det är konstigt, va? För jag tror att anledningen till allt detta obehag är 
 
(Förutom det faktum att jag kommer sakna London!)
 
på grund av att jag bryr mig om vad alla ni andra tycker. Känner att jag behöver förklara mig. Varför lämnade jag en av världens största städer mot Skåne?! Har redan fått frågor om hur jag kunde göra det. Och om jag ska vara ärlig... jag vet inte riktigt. Men jag tror att det beror på att jag är djävligt modig. 
 
 
4 kommentarer

Hej, jag heter Louise, är en soon-to-be-22-tjej och bor just nu i Malmö. Har ett genuint intresse för grafisk kommunikation, stora tavlor med nakna kvinnor, fotografi, webdesign och journalism. Den här bloggen finns för att stimulera sysslorna ovan samt andra historier, så allt hänger med!