Hej, jag heter Louise, är en just-turned-22-tjej och bor i Malmö. Har ett genuint intresse för grafisk kommunikation, stora tavlor med nakna kvinnor, fotografi, webdesign och journalism. Den här bloggen finns för att stimulera sysslorna ovan samt andra historier, så allt hänger med!

Nu så...

... nu känner jag det.

Nu känner jag att något kommer hända. Känner ni igen känslan? Ni tycker att hela världen går som ni vill och allt kommer gå så jäkla enkelt. Så är det för mig nu. Jag åker till New York om en månad och tills dess kommer allt gå så sanslöst bra.

Jag bara känner det på mig!

Det var meningen att jag skulle göra ett långt inlägg om det här men nu när jag började skriva märkte jag att det inte riktigt går att beskriva känslan. Man kan inte riktigt sätta fingret på det. Och om man inte kan sätta fingret på något kan man inte heller sätta ord på det - och då är det bäst att bara låta det vara.
2 kommentarer

Be not afraid of greatness

0 kommentarer

Ett mysigt välkomnande

Det mysigaste med att ha Doglas är att när man kommer hem finns det alltid någon att krama.

(Josef slutade krama mig för några månader sedan.)

(Han är för cool nu.)

Doglas skuttar-- förlåt, vaggar-- alltid fram till en och är jätteglad. Så fort man sätter sig ner på golvet kommer han och lägger sig bredvid, vänder på huvudet lite då och då för att försäkra sig om att man fortfarande har sin uppmärksamhet fokuserad på honom.

1 kommentarer

Örhängen på jobbet

Jag kom precis hem från jobbet och, HALLÅ - örhängen! Vad hände? Varför har jag örhängen på mig? Så tänker säkert ni.

(I alla fall dem som känner mig. Bra.)

(Så om ni inte vet att jag inte brukar bära örhängen känner inte mig på riktigt.)

(Visste du inte? Vilken fin "vän" du är...)

Det är nämligen Dress Up Friday på jobbet varje fredag på jobbet så då får man smälla till lite extra. Sanningen är väl att det var roligt i början men nu är det bara jobbigt. Det är så mycket lättare för killar att klä upp sig vecka efter vecka. De behöver bara byta slips. Jag behöver byta klänning, tröja, byxor, smycken och jag kan ju inte heller dyka upp FÖR vacker.

(Jag vet. Det är ett litet örhänge. But a huge statement!)
0 kommentarer

Hej, jag heter Louise, är en soon-to-be-22-tjej och bor just nu i Malmö. Har ett genuint intresse för grafisk kommunikation, stora tavlor med nakna kvinnor, fotografi, webdesign och journalism. Den här bloggen finns för att stimulera sysslorna ovan samt andra historier, så allt hänger med!