Hej, jag heter Louise, är en just-turned-22-tjej och bor i Malmö. Har ett genuint intresse för grafisk kommunikation, stora tavlor med nakna kvinnor, fotografi, webdesign och journalism. Den här bloggen finns för att stimulera sysslorna ovan samt andra historier, så allt hänger med!

På kontoret

Sitter på kontoret nu.

Visst låter det bra? "Sitter på kontoret". Låter som om jag sitter med en kopp kaffe, vilandes mot stolsryggen och fötterna på bordet. Sitter där men en hög papper som jag inte riktigt tar itu med, som jag bara tittar på.

Egentligen sitter jag bara i personalrummet men det har ett bord. Och telefon. Och kaffekoppar. Så det är väl lite som ett kontor, i alla fall.

Så, jag sitter på kontoret.

Vad gör du?
2 kommentarer

Här är jag igen

HEJ, MINA VÄNNER!

Nu hoppas ni kanske på att jag skriver igen för att jag har saknat er men faktum är att jag kände att jag var tvungen att skriva efter att jag sett trailern till tredje filmen av Transformers. Tänka sig, va?

När jag såg trailern fick jag en sådan känsla i magen att jag helt enkelt var tvungen att fatta tangenterna. Var tvungen att dela med mig.

(Mer än att skicka länken till alla på Facebook.)

Så här är jag. I skrivande stund.

Och här är vad som fick mig att börja skriva igen:

0 kommentarer

Hej, jag heter Louise, är en soon-to-be-22-tjej och bor just nu i Malmö. Har ett genuint intresse för grafisk kommunikation, stora tavlor med nakna kvinnor, fotografi, webdesign och journalism. Den här bloggen finns för att stimulera sysslorna ovan samt andra historier, så allt hänger med!