Hej, jag heter Louise, är en just-turned-22-tjej och bor i Malmö. Har ett genuint intresse för grafisk kommunikation, stora tavlor med nakna kvinnor, fotografi, webdesign och journalism. Den här bloggen finns för att stimulera sysslorna ovan samt andra historier, så allt hänger med!

Vill ju inte gå hemifrån

Ska iväg till jobbet om... si sådär tjugo minuter. Har fortfarande inte dragit några anständiga kläder över min kroppshydda. Fortfarande inte tvättat mitt ansikte. Men min medicin! Den har jag tagit! Men den verkar inte fungera.

Så därför vill jag inte gå. Men det måste jag ju. Men jag vill inte. Skulle hellre vilja lägga mig under täcket, ligga där exakt hela dagen. Bara sova konstant. För man när man sover får man göra precis vad man vill!

God morgon!
0 kommentarer

Mr. Napkin Head

Ända sedan jag såg The Holiday och Jude Law göra The Napkin Head första gången har jag velat hitta ett bra tillfälle att själv utföra gubben-med-en-näsduk-som-ansikte. Har aldrig dykt upp. Så när jag var på Kärnan med Alice i dag fick jag helt enkelt skapa ett tillfälle.

Känner lättnad.
0 kommentarer

Lugnet före stormen

Kom precis hem. Och tacka gudarna för det. Precis när jag kom innanför dörren

(Okej. Inte precis. Men typ.)

slog världens skyfall ner. Har nog aldrig sett så stora regndroppar. Inte för att jag har någon specifik uppfattning om föregående regndroppar som har kommit min väg men de har banne mig inte varit av den här storleken. Det kommer nog bli storm.

När jag, Emelie och Gabbi stod nere på Mogwai och kände hur lugnet före stormen drog in fick det vara nog. Så vi stack hem.

(Day After Tomorrow style.)
0 kommentarer

Spartacus?

Ser någon på Spartacus? Någon måste se på Spartacus. Jag har sett på Spartacus. Man måste diskutera Spartacus! Spartacus är ju sjukt! De bara mördar och har sex! Diskutera med mig! Jag blir galen! Ingen vill diskutera Spartacus. Jag vill diskutera Spartacus!
0 kommentarer

Riktiga vänner har ju gemensamma bilder

Idag har jag hängt med Alice uppe i Kärnanparken. Alice är tydligen sjuk

("Sjuk".)

och kunde inte gå längre än så. Men det är okej. Jag är en snäll kompis. Så jag gick och mötte upp henne. Främst för att jag behövde ta en bild på oss två tillsammans.
Ni förstår... jag och Alice hade inte en enda gemensam bild på Facebook vilket var så pass sorgligt - så vi bestämde oss för att göra något åt det. Just nu är vi uppe på tre stycken gemensamma bilder!
0 kommentarer

Får inte tag på fanskapet

Såg en nattfjäril i hallen. Har försökt få tag på den i tio minuter nu så att jag kan bära ut den, i stället för att den ska behöva flyga runt här inne - alldeles förvirrad och ledsen.

Well, jag fick ju inte tag på den. Så nu gör jag vad alla killar gör när de är frustrerade. Biter sig i näven och går och lägger mig.
0 kommentarer

Distortion i Köpenhamn

God kväll!

I går var jag i Köpenhamn. Så himla roligt! Åkte dit tillsammans med Anton för att möta upp Oliver och gå på en väldans massa fester. Först vid kanalen med rumpan på marken och öl i handen. Sedan vidare till en-- den enda beskrivningen jag kan komma på-- fest-stad. Armband för att ta sig in i den lilla staden med kullerstensgator, gränder och hus.

(Plus partybussar och tält.)

Det var faktiskt fantastiskt. DJ's i varje gränd

(Eller bajamajor.)

och en väldans massa människor! Alla var på superhumör och det är tråkigt hur Sverige inte hade tillåtit ett sådant ståhej! Varit fest där sedan i onsdags så kanske man borde varit där fler dagar.

Vi sprang runt, hoppade runt, dansade runt och wooh-ade konstant.

(Jag wooh-ade i alla fall. Blivit lite av min grej.)

(WOOH!)

Det var tur att Oliver hade med sig sin kamera så man kunde knäppa en massa bilder!

0 kommentarer

Tack, den gick rakt in i hjärtat

I kväll var jag nere och träffade någon jag inte sett på alldeles för länge! Var nämligen nere och träffade herr Falkheden medan han väntade på sin buss upp mot Oslo. Satt och diskuterade lite grejer när han så smidigt byter samtalsämne:
JAG: Så typiskt. Den snygga kompisen tar hand om den fula.
ALEX: På tal om det! Hur är det med Jennifer?

Mm. Har saknat dig med.
1 kommentarer

Dagen efter i New York

0 kommentarer

... men jag behåller skorna på

Löjligaste strumporna jag sett.

Men de gör ju sig så bra i den här sortens skor.
0 kommentarer

Vill ju iväg nu!

Oh, jag är så jävla uttråkad. Springer bara runt här hemma och provar en massa olika kläder. Dansar lite. Har övat på den där sminkningen jag ska ha på balen i Stockholm nästa vecka

(Madde har gett mig lite läxa.)

och jag får medge att jag lär mig. Jag provar olika frisyrer. Dansar lite mer. Oh! Hade jag inte jobbat i morgon skulle jag stuckit till Köpenhamn i kväll! I stället blir det på lördag. Men vill så gärna. Göra något!

(Förutom att dricka öl i Helsingborg.)

Kanske är det värt att sticka dit i kväll. För att ta tåget... med hemankomst klockan 05.37. Oh. Nej. Det får vänta. Vänta till på lördag. Eller?!
0 kommentarer

I made fire!

Något hade fastnat i mina audioutgång på telefonen. Jag lyckades få ut det. Kändes lite såhär:

0 kommentarer

Hey, hoe, hey

Look at me, got no neck. Gonna kill you in your sleep, yao!



Oh my God, I'm being bit by a real life vampire!



Hay, hoe, haay! I bring peace to this planet, yao!
0 kommentarer

Allsång i parken

Sitter hos Alice just nu. Det var meningen att det skulle vara jättefint väder så vi kunde vara utomhus exakt hela dagen. Få lite färg på våra bleka kroppshyddor och kanske äta en glass. Men så blev det inte. Det är ju grått ute. Solen har inte ens tagit sig besväret att ta sig fram.

Igår var det i alla fall fint väder. Efter jobbet mötte jag upp Alice i Grytan-- Kärnanparken-- och tittade på skolkonsert. Högstadieelever som sjöng och spelade från sina hjärtan! Vi satt och hade allsång, hon och jag. Vi satt även med ett tetrapack rosé.

Så jävla opassande.
0 kommentarer

Vad min syster inte vet

Min syster hade inte riktigt koll på vad som hänt i vårt hus i Torekov.
Jag vet att det är elakt men det är för sören första gången jag lyckats med ett av de där jäkla :ppPPPppP-skämten!
0 kommentarer

Att sova över

I kväll ska jag sova över med Alice. Vi ska ha sovis. Är det inte ett fint uttryck? Sova över. När jag frågade Alice om jag fick sova över och hon sa "ja, självklart! Vad kul!"

(Eller "det är upp till dig". Men skitsamma. Spelar roll?!)

blev jag liksom lite varm om hjärtat. Jag tänkte på att jag på lunchen skulle hem och packa en väska.

Packa en väska.
För att sova över. Ha sovis.
Det känns som att dem sakerna är det som får en att uppskatta en vänskap. För, let's face it, klarar man av att sova tillsammans utan att orsaka några personliga psykbryt klarar man sig ganska bra. Det sätter liksom ribban.

Jag och Julia är ett bra exempel! Ni vet hur man alltid vaknar tidigt när man sover över med någon? Vaknar typ åtta och måste ligga och vänta på att ens kompis ska vakna? Mm. När jag och Julia vaknade upp bredvid varandra klockan 12.30 var vi helt förbluffade. Det första vi frågade oss var hur f-n vi lyckades sova så länge.

Jo, det kan jag svara på! Vi är så jäkla bra! Så jäkla bra!

Så i kväll ska jag ha sovis med Alice. Vi får väl se när vi vaknar i morgon.
0 kommentarer

Hej, jag heter Louise, är en soon-to-be-22-tjej och bor just nu i Malmö. Har ett genuint intresse för grafisk kommunikation, stora tavlor med nakna kvinnor, fotografi, webdesign och journalism. Den här bloggen finns för att stimulera sysslorna ovan samt andra historier, så allt hänger med!