Hej, jag heter Louise, är en just-turned-22-tjej och bor i Malmö. Har ett genuint intresse för grafisk kommunikation, stora tavlor med nakna kvinnor, fotografi, webdesign och journalism. Den här bloggen finns för att stimulera sysslorna ovan samt andra historier, så allt hänger med!

Ett perfekt avslut. Eller?!

Jag älskar ordet "eller". Speciellt när man lägger till ett frågetecken tillsammans med ett utropstecken.

"Eller?!"

Att avsluta en diskussion på detta sätt är precis vad som gör att mer idéer läggs fram. Det är det där sista ordet med frågetecknet och utropstecknet som gör att något galet kan hända. Genom att lägga till "eller?!" kan du enkelt plantera ett frö i huvudet på dina vänner.

Låt mig förklara...

... du sitter och pratar med dina vänner. Någon lägger upp idén om att ni borde klä ut er till killar på fredag och dra ner till nattklubben och ragga tjejer. Alla skrattar. Du skrattar. Ni diskuterar om hur det hade kunnat se ut. Vad ni hade kunnat ha på er och hur ni hade betett er. Sen avslutar någon diskussionen med ett "nej, det kan vi inte göra."

Det är där du kommer in.
"Eller?!"

Eller så kanske ni sitter och tittar på Harry Potter och den flammande bägaren och börjar fundera över hur det hade varit att vara en husalf. Om det är något ni vill prova på. Ni börjar prata om hur ni kan hyra ut er själva som husalfer till olika hushåll. Sen förstör någon det och säger "nej, det kan vi inte göra."

Dags för dig att komma in igen, med ett litet leende på läpparna och upptåg i blicken.
"Eller?!"

Någon kanske kommer på idén om att ni borde prova på att blotta er på Stortorget. Och innan det roliga har börjat avslutar någon diskussionen med ett "nej, det kan vi inte göra."
"Eller?!"


Skrivet av: Sofie Lundberg, NYC

LOLLO, DU ÄR BÄST!

2010-12-08, kl. 20:30:59
Hemsida: http://Http://lundbergsofie.blogg.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras inte)

Hemsida:

Kommentar:

Trackback