Hej, jag heter Louise, är en just-turned-22-tjej och bor i Malmö. Har ett genuint intresse för grafisk kommunikation, stora tavlor med nakna kvinnor, fotografi, webdesign och journalism. Den här bloggen finns för att stimulera sysslorna ovan samt andra historier, så allt hänger med!

Det där med timing...

NÄR MAN LÄMNAS KVAR. Om det är något jag inte tycker om är det när man timar varandra på fel håll. Den ena kommer, den andra går. Det kan vara den snygga killen i mataffären som ska betala PRECIS när man kommit innanför. Då står du sen i kön-- när han är borta sen länge-- och gungar för att tjejen i kassan ska förstå att du har bråttom! Killen kanske inte hunnit komma så långt, du vet ju vart han bor. En omväg hem gör väl inget...


Det kan vara när man ska korsa vägen nedanför HÄLSOBACKEN och man skiner upp då man ser att det är green light men så precis när man är framme och ska gå över slår det över den stillastående djävulen och man gör ett snopet TVÄRNIT. Sen står man där och gungar i tre minuter innan det är dags att springa över för att inte missa bussen.

Det kan vara, och oftast är, bussen du ska åka med. Du står på stationen och tänker att "äh, jag går ut och hoppas på att det kommer en snart" och så går du ut via Pressbyrån bara för att mötas av buss nr 219 som kör sin kos på andra sidan gatan. Då står du där utanför Pressbyrån och undrar om du ska in igen eller vänta på nästa utanför. Du står där, ser ut som en robot när du bestämmer dig för det ena sen för det andra och gör en häftig U-sväng.

Det kan vara, och oftast för ofta är, när du en kväll bestämmer dig för att gå och köpa lite godis eftersom du ändå inte kommer på något bättre att göra. Du är inte snygg den här kvällen, du ser faktiskt ut som skit. 
Du drar på dig en mössa och vandrar bort till godisbutiken som ligger bekvämt nära bara för att mötas av ett gäng-- alldeles för snygga-- killar som ska välja en film att hyra. De står och diskuterar medan du stannar till utanför dörren, du kan ju inte gå in som en sopsäck.
Snabb räddning, telefonen. Du drar upp telefonen, fakar ett samtal om hur du "är och köper godis" och ställer frågor som "tycker du om surt?", betalar och går snabbt därifrån. Killarna är utom synhåll så du lägger ner telefonen i fick och tittar ner i marken och hoppas på att de trodde du var en skön tjej som skulle äta godis med en kompis. 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras inte)

Hemsida:

Kommentar:

Trackback