Hej, jag heter Louise, är en just-turned-22-tjej och bor i Malmö. Har ett genuint intresse för grafisk kommunikation, stora tavlor med nakna kvinnor, fotografi, webdesign och journalism. Den här bloggen finns för att stimulera sysslorna ovan samt andra historier, så allt hänger med!

Gömd i ett kafé på Brick Lane

Har precis sjunkit ner i en stor fåtölj någonstans i Brick Lane. Det är söndag och marknad här. Fullproppat med coola människor i vintage-kläder och prestige. Alla går åt olika håll. Krockar in i varandra. Ger ett snabbt leende som ursäkt och fortsätter gå. Matos överallt. Ligger som en dimma ovanför folkmassan. Man provsmakar, diskuterar vad det är för kryddor och går vidare till nästa.

Vi har gömt oss inne på ett kafé. Sitter i hörnet. Undviker ögonkontakt med de som jobbar så vi slipper köpa något.



Skrivet av: E

Hej Louise! Jag undrar hur du gjorde för att hitta boende i London? Vilken del bor du i? Har blivit helt kär i staden och funderar på att som du skrivit tidigare åka och lämna cv och se vad som dyker upp. Men då kommer man ju till boende-frågan. Har hört att det är ganska låg standard på ettor och tvåor samt att hyran är ganska hög utan att man får ett bra boende för pengarna.. Vad tycker du? Såg ingenstans där du svarat på en sån här fråga innan så tog chansen att ställa den :)

Svar: Hallå! Kommer skriva ett inlägg om det här snart. Stay tuned! :)
Hello, I'm Louise

2012-11-12, kl. 23:21:16





Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras inte)

Hemsida:

Kommentar:

Trackback