Hej, jag heter Louise, är en just-turned-22-tjej och bor i Malmö. Har ett genuint intresse för grafisk kommunikation, stora tavlor med nakna kvinnor, fotografi, webdesign och journalism. Den här bloggen finns för att stimulera sysslorna ovan samt andra historier, så allt hänger med!

Lunchrast

Eftermiddag!

Sitter på jobbet nu, uppe på femte våningen och blickar ner över korsningen under Hälsovägen. Stod och pratade med en kollega som undrade hur jag trivdes och jag svarade att det var superroligt, just för att jag får sälja något som är kul. Han instämde:

KOLLEGA (Pekar ner mot Skospecialisten vid korsningen): Det jag menar! Kolla på dem människorna där nere. De säljer skosulor. Hur djävla kul kan det vara?

Sen kom det in lite fler kollegor och vi diskuterade en trasig dator.

"Hehe, kolla! Ingen chans att det bara är kaffe", "Oh, shit. Kolla här, det där är en smäll. Det är hårt aluminium där, för fan".

Nu ska jag se klart på dagens avsnitt av How I Met Your Mother och sen ska jag ner och sälja lite datorer. Hej, så länge!

Hittade ett rött snöre så tyckte jag skulle matcha min tröja! En kund var specifik om hur jag såg ut som en "söt tomtegumma". Det kan jag bjuda på. Det är trots allt bara ett par dagar kvar till jul.





Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras inte)

Hemsida:

Kommentar:

Trackback